Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R...E..S..A..N

Jag vill ha dig

i min famn

flyga upp i himlen

i rymden

ingen bryr sig

ingen stör

ser på dina ögon

leva i den djupaste känslan

sätt dit huvud på mina knä

mina fingrar smyger i ditt hår

min själ och din träffas

någonstans

vill du?

att du och jag ska resa

kom till min värld

resar bort

bort

bort




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-14 09:42



Bookmark and Share


    elfatak
i like to travell to the sky
2006-09-20

  MuninWolflady
Nästan som en sång! Jättefin!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi