Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omstart

så stanna till
stanna upp
andas
börja om
det här
är början på evigheten
och evigheten är jävlarimig lång




Fri vers av c. persson
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-14 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c. persson