Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vin och poesi

Ibland vill jag lägga benen
på ryggen
hjärnan i hjärtat
och magen i en fettsugnings maskin

Samtidigt
så måste man stå kvar och ta smällarna
seperera tanken och pumpen
samt vara nöjd med sig själv

Ah jag skiter
i det
tar ett glas vin
och skriver lite poesi istället




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-14 20:22



Bookmark and Share


  Nic
Ja vad ska man göra, bättre acceptera faktum och göra det bästa av det, njuta lite, så skål på dig
2006-09-14

  Propella
Förlösande. Leendet som kommer av slutraderna är omöjligt att stoppa.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan