Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigrar och fladdermöss

Tigerns tunga möte
fladdermusen

Natten lystes
upp
och småkrypen
slickade i sig av svetten


morgonen
var glöden
död,
men en otrolig huvudvärk
påminde
om liv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-14 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan