Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den otrogne mannen del 2, the end

Han vaknade
och stirrade
ner
på sin blodiga kropp

Han försökte att sträcka sig
mot henne
när hon satt i duschen
för att
spola bort
resterna av synderna

Han ville bara säga
förlåt

Men det var
försent




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-14 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan