Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

inte oväntat men dock ändå
det skulle ske men inte än trodde jag
så plötsligt hade det bara hänt

vaknade som ur en dröm
en varm och solig dröm
drog fram en halsduk och vira om

insåg att den var här
färgerna tala sitt klara språk
inte oväntat men dock ändå

sakta sjunk det in
den var här
här för att stanna
hösten




Övriga genrer av Johan F
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-09-14 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan F
Johan F