Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

Känslan av att inte kunna påverka
att inte få påverka den tär den känslan
känslan av att sitta vid sidan
att se på som på en teater
få scenen uppspelad för sig
på en scen där du som jag håller av väldigt mycket
går igenom något som jag kommer att beröras av
något som kommer på verka mig mer än jag kanske vill

Men jag kan tyvärr inte gör så mycket
jag kan inte göra något annat än vänta och se

Men det tär, mer än du tror....




Övriga genrer av Johan F
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-09-28 23:29



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Min bästa vän råkar alltid ut för tråkigheter
nästa vecka ska hennes mor begravas.

Verkligen fin dikt som beskriver hur det känns
när man inget kan göra och ändå berörs.

Fast visst kan man stå någon bi -nickar-
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan F
Johan F