Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om inget annat fanns...

han sade söt och tittade på mig
han log sitt charmiga leende och jag rös
söt tänkte jag tillbaks
underbar.
hans ljusbruna hår gömdes under kepsen
men en tunn slinga föll ner över pannan
fin sade jag
och han tackade med ännu ett leende.
så nära men ändå så långt ifrån
onåbar
förbjuden
men så underbar.
vi vänder oss om och går
ifrån varann
inga ord behövs
känslan säger oss att vi
vi är något
vi har något
ihop.




Fri vers av molnpuff
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molnpuff