Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet

din närhet försvann så plötsligt
min kudde är dyblöt av tårar
krampaktigt håller jag fotot av dig
med minnena fulla av känslor

din närhet tog tryggheten med sig
balansgång
jag håller mig fast
med minnena tätt krig mitt hjärta
finns tankarna hos dig inatt




Fri vers av molnpuff
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:11



Bookmark and Share


  Arte
förstår exakt vad du menar, bra och starkt skrivet
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

molnpuff