Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt handleden



fastkedjad i min roll
i mina inlärda mönster
sån som jag är
som jag alltid ska vara

jag skriker utan ljud
och vill slita mig loss
men runt handleden sitter
en kedja av järn

jag är bra på teater
jag kan spela min roll
men min scen är för liten
jag behöver mera plats

som en fågel i bur
i min roll







Fri vers av molnpuff
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-09-25 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molnpuff