Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går vidare

den känslan
känslan som gör så ont
känslan som förlamar mig
den känslan satt tungt på mitt bröst när jag vaknade imorse.
kröp över mig i sömnen
väckte mig med en kniv i hjärtat
och drog med mig in i dagen.
nu sitter den på mitt hjärta och flinar
nöjd över att ha kommit in
och med kniven i högsta hugg.
suck säger jag o vandrar vidare i livet
inget stoppar mig mer
inget.




Fri vers av molnpuff
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:14



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Väldigt fin...

gillar ditt namn förresten:)
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

molnpuff