Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens regnbågen

Man kan dela en gurka
eller tugga den hel
det kvittar,
för även om man delar den mellan två
så är känslan skön


Jag skulle kunna
skrika
mig blå
men ändå
vara cool

för smurfarna
är unika


Du är söt
även när du är röd
och jag vill
smeka
dig
lugn

Inte ens regnbågen
sammanfattar
alla färger




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-15 21:34



Bookmark and Share


  Propella
Ja smurfarna är unika. Men du är fan mest unik av alla. Vilken text!!!!
2006-09-17

  Karmar
Wow, färgsprakande och skönt skrivet. Det är inte många dikter som får mig uppiggad, den här gjorde det. Även om den kanske inte var menad som det :) Bravo!
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan