Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlov

Om inte hösten
förebådade vinter
ljuvlig som lite.




Fri vers av arbetaren
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-11-17 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren