Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstig

Ödet ger hårda nötter, till den som inte har tänder




Bunden vers (Haiku) av Jamal Jazgi
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-09-17 11:40



Bookmark and Share


    elfatak
i do not unerstand
2006-09-20

  Mangal VIP
Riktigt bra. Blev full i skratt. Så tufft är det ibland.
2006-09-18

  MuninWolflady
Du, det var bra ord...sannare får man leta efter :) Snyggt!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi