Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En torkad olivkvist

mina ögon

gråta inte

ingen är värd

mina ögon

vakna inte

sov i lugn och fred

mina tårar

rinna inte

ni är varma och salta

mitt hjärta

förlåt mig

du är besviken

mina känslor

ni måste dö

ingen vidare

ingen vidare

sliten trött

jag är en torkad olivkvist

 




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 11:52



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Gillar din dikt och särskilt slutet, vilken mäktig och bra bild och symbol!
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi