Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slottet vibrerade

Det finns ting, mellanting
och döa ting

Ibland fattar jag ingenting
men det stör mest min hjärna
och hjärtat är
det som
jag värderar mest

Igår
vibrerade slottet

Idag
stillar jag kvällen

med poesi




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-17 19:28



Bookmark and Share


    Mahogny
Du är nu en poet som kan känna sig bevakad av mig.
2006-09-17

    Mahogny
Lovely den också :)
2006-09-17

  prinscess VIP
mmmm
härligt att låta poesin
vara det som gör kvällen
stillsam
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan