Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kommer att slita dig i stycken, vill du ha en drink ?

Människor kommer att dö

Några för tidigt
några
för sent

Människor
kommer
att slita dig i stycken
kyssa dig hel
och sedan servera dig en drink
att gråta ut i

Några är
kärlek
några,
är svarta ända in i skelettet

Människor
skrattar
sönder sig själva
tejpar på fel ställen
och belyser grottor

Några
har plåster
andra

har knivar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-09-17 20:39



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
"många är långa och svåra att fånga
vissa är små mycket små, men de syns ändå.. *sjunger*
2006-09-17

    Mahogny
Jag tror att jag älskar den här dikten.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan