Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nyfunne vän

Jag sitter
här med min nyfunne vän,
han heter Robert Johnson
och var svart

Jag är blå
och just nu
passar vi ihop som ett par handskar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-09-18 20:16



Bookmark and Share


  Smultris
... kan aldrig bli fel då:)
2006-09-18

  prinscess VIP
hmmmm...lite udda dikt
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan