Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden älskling

Vi tar oss
till stranden
älskling

Vi
drar sakta av tången, plockar av krabbor från samtliga tår
och konstaterar
att vi har blivit brända av maneter

Men snäckornas skönhet

får oss att
glömma allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-09-18 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan