Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

En önskan

från mitt hjärta,

djupaste ini

Dit bara de goda själarna kan nå.

Önskar

En sista klunk

ur lyckans djupaste kärl

efter kärlekens törstande.


Igen.




Fri vers av Hanna F
Läst 501 gånger
Publicerad 2004-11-18 20:13



Bookmark and Share


  Jenny*

2004-11-18

  SMÅLAND
Den är poetiskt vacker. Bra dikt.
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F