Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänd min själ

får inte säga att du finns
finns i mitt galleri av personer
som jag vill lära känna
vill placera dig i min salong
för män som tänt min själ




Fri vers av noemi nygard
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-12-02 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard