Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet

Skrattet
lyfte min dag
och det var
mitt eget ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 269 gånger
Publicerad 2004-11-19 12:50



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
att vara så glad i sig själv :))) Kram Annelie
2004-11-19

    Malin Johansson
log efter dikten =)
2004-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan