Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du går in på skolplanen,
hoppas att någon lägger märke till dina nya skor.
Ingen ser dig.
Alla står i en ring och pratar, du frågar vad de pratar om, men ingen hör dig, de ser dig inte ens.
Du kommer försent till lektionen, alla sitter redan där.
Ingen frågar varför du är sen.
Ni skulle dela upp er i tre
du blir över, men ingen bryr sig så du bara sitter där och tittar på.
Du undrar vad som är fel, hade du sagt något, eller var det för att du var du?
Hur långt skulle du kunna gå för att bli synlig?
Skulle du slå någon, eller skulle du låta det fortsätta?
Tänk över det här, är det här skälet att vissa slåss, pratar skit om någon, bara för att få vara med, få uppmärksamhet?




Övriga genrer av minijoker
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-09-20 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minijoker