Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varats virvelvind


i varandets virvelvind
svävar jag

mellan en känsla av frihet
och vilsenhet




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 1054 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-05 13:38



Bookmark and Share


  yoyyo
snyggt!
2007-01-15

    ej medlem längre
Känner igen mig i din poetiska känsla!!
Mycket fint skrivet!!
2006-11-13

    Fjärilspoet
Känner så väl igen mig. Bra skrivet!
2006-07-25

  Madjori
Mycket bra...ibland känner man så...
2006-07-11

  Howlit
Så sant, så sant. Där befinner man sej för det mesta tycker jag. Bra skrivet och luften under vingarna känns....
2006-05-14

  Agnes
Skönt skrivet! Gillas...
2006-05-14

  josefina
Mmmm, vilket underbart vacker och tankfull dikt!!! Inspirerar i sitt enkla djup!
2006-05-03

    NoMi F
Vacker och insiktsfull poesi
Tycker om
2006-03-24

  Sun
Den här gillade jag jättemycket!
Vacker o precis så som jag också känner.
2006-03-21

  Åsa Melander
Sparar som en fin pärla i mitt långa halsband.
2006-03-19

  Marlene Anna Linnéa
absolut sant :)
precis så är det och känslan pendlar ju mellan dessa
2006-03-16

  Araminta
Så vackert och sant!

Strålande fångat och uttryckt i några enkla rader Mvh Araminta
2006-03-05

    PoetTina
Det är nog för att vara fri, är en slags vilsenhet...
Kanske därför människan är rädd för frihet..
för att var tar hon vägen då?
Hon kanske bara virvlar omkring under resten av sitt liv?
2006-01-29

  Manal
rakt in i hjärtat.. känner verkligen igen mig
2006-01-19

    la-poet
ibland en riktigt sköön känsla!!

bra skrivet! :)
2006-01-05

    la-poet
ibland en riktigt sköön känsla!!

bra skrivet! :)
2006-01-05

  Jessica Ebbesson
Fint fångad känsla.
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah