Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kul


Röd och god

Du är så röd och god
du är min älskade
som jag aldrig lämnar ifrån mig
Jag såg dig nyligen men det var så längesen
Du ger mig det jag vill ha allra mest
Du är stark men ändå mjuk innuti
Du är min allra mest älskade chiliväxt
Jag skriver det här med humor
för att det här visar jag mor




Fri vers av minijoker
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-10-14 18:35



Bookmark and Share


    minijoker
haha, du får vara ärlig ;)
2006-10-20

    dikternas_miia
Gillade denna verkligen! Den är så fin och kul.
Ja du, den är verkligen fin. :)
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

minijoker