Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmedlande musik

Förmedla den känsla du har i musiken,
för det är bara du som kan känna din takt.
Klarar du mer än tro på tonerna
vet du att du kan klara av mer än så.
Förmedlande känsla i musiken är hoppets källa
där du kan finna din ro med ett leende.
Jag fann inte sanningen förrän jag lyssnade
till mitt inres unika musikstycke.




Prosa (Prosapoesi) av Milliz
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milliz
Milliz