Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov nu min tös

Somnar tryckt intill en kärleksfull famn
medveten om vad som händer runtomkring.
När något är helt fel och allt blir svårt
vet man att tryggheten finns i närheten.
Ingen ska behöva orka med allt här och nu
därför kan man enkelt krypa in i det man behöver.
Om tålamodet tryter och humöret sviktar
kan ingen klandra dina bristande handlingar.
Tron är allt du kan tänkas behöva
för det är det ända som går i god för fel.
Beklaga dig gärna med salta tårar i ögat
av allt felande är en trygg famn som behövs.
Samvetet låter dig veta i tid och otid
eneklt att göra något åt men låt dig inte stressa.
Sov min tös och dröm om gröna ängar
oroa dig inte för framtiden njut av barndomen.




Fri vers av Milliz
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-11-07 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milliz
Milliz