Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland de falna löven

Äntligen händer det något bland de falna löven,
något som sprakar och brakar som aldrig skådats.
Kan hända att du sett det förut,
men är du säker på vad det kan vara?
Jag är inte säker på något under det skiftande vändningarna,
en sak vet jag och det är att hösten är här.
Frodas under din tjocka höst jacka
och andas in den friska luften.
För något händer under de falna löven som färgats gult,
kan hända att det är vintern som är på ingång.
Vet du om det är så?
Jag vet inte om det är så,
inte heller hösten som fortfarande kämpar på.




Fri vers av Milliz
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-11-07 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milliz
Milliz