Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för en sekund

Tiden dräper
varje dag

och ut kommer
något nytt


Vi vrider, vänder oss
svimmar
och vaknar

låter fjärilens skönhet
sudda ut allt svart, om så
bara för en sekund


Jag tror
på kärlek
även om den
är osynlig
ibland

man kan tugga något
helt, men det är svårare att
svälja


Livet bjuder på
ostbågar
och spruckna hjärtan

men ochså

ögonblick, när tiden stannar
och själar möts




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan