Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett land

Den som gapar efter något
stort
bör inte gå under en stege

Den som krossar en spegel
behöver inte
köpa en lott
på sju år

Den som inte spottar
när en svart katt
korsar vägen,
är
inte vidskeplig

Dom som
sviker mig
gång efter gång
men ändå tror på förlåtelse

Dom
kan fara
till ego land
och vara ensamma
bland tusentals




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan