Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

Kanske
är vi bara slocknade tomtebloss
i en sliten vask

Eller
var glöden
värd döden ?

Kanske
är vi
sönderknullade
innan vi ens
har förlorat
oskulden

och vem bär skulden för det ?

Kanske
är vi
fulla av liv
bara när vi är fulla

I vardagen bär
vi blyghetens tunga mask
och under den
en blossande sprickfärdig nyfikenhet


Kanske är
det ingen mening med livet
och underskattning
är något som finns över oss

Svaret
dröjer




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:34



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Jävligt bra vet inte mycke om poesi men de där va bra;)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan