Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd söndag ..

Uppfylld av dagens upplevelser
inspirerad till max
musik och poesi
blev till ett

Snön föll över mitt huvud
barndomen
sköljde över mig
min promenad hemåt
fyllde mig med förväntan

Nu är jag hemma
tangenterna
känns
som harmoni

Idag var en
unik dag
med spänning
jag väntar
på orörd
söndag ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2004-11-20 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan