Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 timmar


Ett dygn

Det går inte 10 minuter utan att jag tänker på dig och ditt skratt..
Det är som om allt skit vi haft inte har funnits, som om inte det betyder nånting!
Hur kan det vara så när vi gjort varandra så illa, jag kan inte förstå det, och det är som om det är slumpen som avgör allt, detta va så himla onödigt, varför skedde det? vill inte han däruppe bland molnen att vi skall vara lyckliga eller vad är det frågan om?
¨Jag har tänkt och tänkt, och jag vet att det är ju dig som jag älskar, inte känslorna, kärlekens rus eller nåt sånt...
Så varför är det så här? Jag gråter och gråter och tänker varför händer allt sånt här mig? Jag vill ju bara vara lycklig, vill ju bara vara älskad.
Jag vill inte att människor ska vara rädda för mig, eller hata mig, nej det vill jag inte, men jag vill ej heller att folk skall skada mig, för då försvarar jag ju mig, varför, varför kan inget flyta på?
Snälla hata mig inte, jag klarar inte av det...
Make love, not war.............
Förlåt för allt Pamsan, emmie my model amore.........




Fri vers av evil_666
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evil_666