Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur du och jag är.


du och jag är lika som bär.

jag har en näsa
det har du med
jag har en stjärt
du med men på sne

jag luktar blomma
de gör du med
jag har en kamera som kan zooma
de får dej att le




Fri vers av snoppe von tratt
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-09-22 21:33



Bookmark and Share


    Rieke
Den här bokmärks!
2006-09-23

    Bodil Sandberg
Vilken myspysig liten dikt!!!!Gör mig glad!!!!!
2006-09-22

    Rieke
gud vad du är GULLIG!!!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

snoppe von tratt