Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta


Jag hade så fel.


Du sa jag var smart
Jag sa du var dum
Jag sa du var lat
Du gav mej en plats i ditt hjärterum

Jag tog den o slängde bort
Du skrek för att få min uppmärksamhet
Jag sa att du inte betydde nåt
Men både du och jag vet

Jag älskar dej
Det är min hemlighet




Fri vers av snoppe von tratt
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-09-22 23:30



Bookmark and Share


    Rieke
Det här tycker jag var RUSKIGT skickligt. RUSKIGT SKICKLIGT.
Så himla ärligt, soulfood liksom..!
Fortsätt så, lille nykomling!
Du skriver vad vi andra bara vågar tänka.
2006-09-23

    Katja
aww, jättefin ^^' :D
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

snoppe von tratt