Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saker som faller mig in, ibland filosofiskt, ibland vitsigt


seks laskar i en laskask

nya täxter

Never be friend to someone who works
in a bank.
And why you say?
That person always can told you
that words…
-I’m sorry, I did’nt cash that.
Or
-I’m sorry, I did’nt catch that.

*
Bara att tänka på dig,
förgyller min dag.

De allra första ord
att säga till någon jag sårat,
nästa gång vi möts

*
hej, kul att du lever iallafall.
om livet inte alltid leker
så kan en iallafall vara
sin egen lekkamrat
så är det inte så himla ensamt
att vara själv...isk

*
Jag befinner mig i en butik
som säljer väskor.
Expediten och jag har ett litet samtal:
-Kan jag hjälpa till med något?
-Jag tror att jag skall ge mig ut och resa,
då kan jag behöva en ryggsäck.
-Sådana har vi här borta.
-Nja, jag tror jag behöver en väska,
en trunk, en koffert.
Nej, varför inte en hel byrå…
…en resebyrå…




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 793 gånger
Publicerad 2006-09-22 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP