Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalles kaviar

Var bor du
när du är hemlös ?

Eller är
vi alla
utan
bo ibland

Tidningar
värmer inte i
20 minus

Men
när jag ser dig
blir jag
plus

Alla har vi
mer än ett sinne
och
ibland
är
sinnessjukt
normal

Prispallen
borde
fyllas
varje dag

Tårar och skratt runt halsen
allt medans nationalsången
spelar på nationalitet


Kalles kaviar
är gott




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-22 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan