Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning

Vi beskriver oss själva
utan manual,
nuförtiden
är vi alla en öppen villig sal

Att dölja former
är en sexualisk omöjlighet
och jag tröttnar
fortare
än en snigel
som kapplöper
mot ljusets hastighet

Vart tog du vägen
mystik !
trollade 2000 talet bort dig
och isåfall
FY SKÄMS !!

Nä jag är inte kristen
men jag efterlyser lite sensualism




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-09-22 22:28



Bookmark and Share


  Propella
Äntligen!

Ett slag för sensualismen kan inte annat än applåderas!
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan