Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga


Att rädda
Mig
Jag
Mig själv
Den där
Honom
Henne

Till att vara, andas ut, sjunka ner
Mer

Det är allt

Jag har tur.
Ett par ögon
Händer
En röst
En
Ser

Jag hoppas så
Hoppas så

Att det räcker.

Det finns alltför många
Som ingen någonsin har sett.




Fri vers av efflux
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-09-23 00:06



Bookmark and Share


    Katja
Tyvärr väldigt sann :( Det är inte kul att känna sig onsynlig! Fin dikt, med ett deppigt ämne... Ingen ska behöa vara onsynlig!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

efflux