Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kom ett leende

Det var en sådan dag
när till och med
skorpor
var dåliga för magen

Rutor
sprack
till höger
och man kunde inte gå
åt vänster

Men det var ochså
en sådan dag
när Tom Waits
och whisky
fungerade alldeles utmärkt

Lite halvfull
med gåshud
på armen och glasskärvor
under fötterna

kom ett leende
som värmde
mer än en hand i,
ugnen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-23 12:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ujujuj...en hand i ugnen värmer nog mer än...gott..."ler"...tycker om din dikt...rättfram men bräcklig...såsom man känner sig emellanåt!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan