Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I staden

Ser staden ovanifrån: bilar, blöt asfalt
och vinglande gestalter

I en sen timma
suddas världen ut
i abstraktioner

Hör ljuden inifrån: trevande, gälla
och alldeles omtumlande

Under en hinna,
min egen skyddande,
iakttagande

Ser alla lysande: stjärnor, planeter,
kärleksstinna människor




Fri vers av stilla
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-09-23 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stilla