Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst extas

Du stal en liten kyss
från mig
där på trottoarkanten

Sedan när jag vände mig om
när vi gick åt varsitt håll
fastnade mungiporna i tyst extas,
uppåt




Fri vers av stilla
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-24 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stilla