Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan i mörkret

Det var någon
som stod i skuggan
för att
någon skulle stå i ljuset

Men det är
inte säkert
att lyckan är i ljuset

Mörkret
omhuldade
han tände ett
levande ljus
och njöt av det enkla




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-11-21 09:59



Bookmark and Share


  *Jenny*
tyckte jag var vacker.Vacker i all sin enkelhet!
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan