Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du är vacker som en ros
och har ett hjärta av guld
ditt blod är som den hetaste lava
och ditt leénde strålar ikapp med solen
ditt skratt låter lika juvligt som den finaste fågelsången
och dina händer är vackert skulpterade till just bara dig
dina ögon är likt den djupase brunn
där kan man se in i evigheten
din hy är vit som den renaste snön
och dina läppar har en färg av smultron
hela du är speciell
för det finns bara en som du
alla älskar din renhet
och dyrkar ditt mod
alla vill vara vid din sida
för du är så god
och för att du är dig själv
det finns bara en som du
kom ihåg det!




Fri vers av HaBiBi
Läst 466 gånger
Publicerad 2004-11-21 13:06



Bookmark and Share


  Mats L.
Den här är fin
2004-11-30

  Mats L.
Den här är fin
2004-11-30
  > Nästa text
< Föregående

HaBiBi
HaBiBi