Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsens


tänk om..


tänk om.... jag skulle vara rik ..

tänk om..... jag skulle vara snygg...

tänk om ... jag skulle vara smart..

tänk om ... jag skulle vara ....

tänk om ..


jag är!!!!!!!!!! ..

tänk om det är nog ...




Fri vers av taeshra
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-09-24 17:52



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Att vara är alldeles tillräckligt
2008-05-09

    Rieke
Bravo lilla fågel...
Du är begåvad till tänderna!
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

taeshra
taeshra

Mina favoriter
Lögner