Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La Sonrisa

Uppflugen i trädet
nedanför den krusiga markytan

Det slog mig
att vardagliga fenomen
är lika stora
som det vi kallar mirakel

Jag tycker i alla fall om att le




Fri vers av SinForHim
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim