Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksperspektiv



Vi ordnade artificiella ögon
av blålera och brunkol
för att konstruera
ett nytt seende

Ristade in önskningar
om amorösa möten
i våra nya irisar
och smekte varandras ögonbryn
med glaserad videung




Fri vers av SinForHim
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-10-20 13:56



Bookmark and Share


  Valpskott
Men vafaan... sluta nu! Har varit medlem här i flera år, och äntligen hittar jag någon som levererar något som kittlar min hjärna. Kan iofs medge att jag inte varit så aktiv i mitt letande, inte för att de i sig förminskar dina verk.

Har bara hunnit med två av dina verk... Ska läsa vidare.
2011-08-19

  desperado
Läcker!
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim