Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven person


Svävande i skuggornas
trögflytande atmosfär
utan säkerhetslina
frossar jag i mörkrets
plågoandar
Vad gör jag här?

Jag förtär deras illvilja -
gör den till min egen
då jag ofrivilligt
är ute efter hämndens
sötma
Den brukar ju vara bitter!

Okontrollerat slickar jag
hatets hudlager
känner hur de försvinner
ned i mitt svalg -
hur de stärker mig
Älskade svikare, göm dig!




Fri vers av SinForHim
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-09-25 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim