Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en grop av hud

I kärleksrus
lyfter jag din hand
och lägger den varsamt
mot min halsgrop
Vill att du ska veta
här finns essensen av mig -
allt det jag är
samlat i en grop av hud

Dina ögon kittlar mig
på ett sätt
som är omöjligt att analysera
De bara finns där
djupt i mig
Lika sköra som en origamifågel
men de lyfter mig
som om jag vore kolsyra




Fri vers av SinForHim
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim