Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graveringar i kakel

Jag ristar in
alla våra vägar
i mitt kakel
och ser hur de når
ett gemensamt mål -
ensamheten




Fri vers av SinForHim
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim